Mange har snakka varmt om Murakami og bøkene hans så eg tenkte å prøve det alle snakka om. Les Blindepilen og den sovende kvinnen for tida, men eg slit med den. Men eg skjøner jo at han har skrive andre og betre bøker (ingen som har denne som favoritt, og kanskje nettopp derfor den var på salg), så det eg lurer på er:

Har nokon forslag til ei god Murakamibok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Kafka på stranden.! Etter den måtte jeg ha en Murakamipause, klarte ikke gå rett på en ny bok av samme forfatter - men anbefaler absolutt den boken. 1Q84, er jeg selv veldig spent på. Ønsker meg til jul.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt første møte med Murakami var Elskede Sputnik - den bergtok meg helt. Bedre å starte med enn mursteinene 1Q84, vil jeg tro. Lykke til - og gled deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har bare lest Murakami på engelsk, så jeg aner ikke hva man kan si om de norske utgavene. Jeg vet at noen av dem er oversett fra den engelske oversettelsen, og sånne oversettelser er jeg veldig skeptisk til. I alle fall var Norwegian Wood min inngangsportal og det var jeg veldig fornøyd med. Jeg har nå lest fire bøker av ham og har et pågående prosjekt med å få med meg flere (lommeboka bestemmer...).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har bare lest Trekkoppfuglen, men den var i hvert fall veldig bra! Den er virkelig fantastisk, men litt rar til tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg satte stor pris på Kafka på stranden og Norwegian wood. Den siste kan kanskje være en myk start i forhold til Murakamis spennende forfatterskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vil si meg enig i dette! Kafka på stranden var for min del starten på min Kjærllighet for Murakami. Den handler i tillegg mye om bøker og litteratur så er absolutt noe å anbefale for en bokelsker ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så langt har jeg lest to, Etter Skjelvet, en novellesamling, og Trekkoppfuglen. Begge ga meg bare lyst på å lese mer. Synd å høre så triste ting om Blindepilen og den sovende kvinnen, jeg som skulle begynne på den straks! Jaja, det går opp og ned.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

At det ikkje er ei bok for meg, betyr ikkje at det ikkje er ei bok for deg (boka er grei den, berre ikkje såååå god som eg håpte på).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kafka på stranden var den som gav meg sansen for Murakmi som forfattar. Likte også Sauejakten, Dans,dans,dans + 1Q84

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips. 1Q84 blir litt mursteinsaktig for eit nytt forsøk :) Kanskje eg skal prøve Kafka på stranden...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest de to - Kafka og 1Q84. Jeg brukte laaang tid på å komme ordentlig inn i Kafka, men elsket den da det til slutt løsnet. Likte begge veldig godt, og gleder meg til å komme videre i forfatterskapet. Kafka er dog en murstein den også. Mulig det kan være en fordel å starte med en av de litt tynnere bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee