Jeg synes det er flott å lese om andres leseropplevelser, og lurer derfor på om noen her skriver/ vet om noen gode bokblogger?

Selv skriver jeg bloggen Words with attitude, en blogg som stort sett dreier seg om bøker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Dette er min favoritt: http://rosemariechr.blogspot.com/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Se der ja, ny blogg til rss-leseren :) Jeg har vel bidratt i den andre tråden også, men blogger om bøker på www.sandlund.net/bookblog (mest på engelsk, noe på norsk og i det siste litt på et slags svensk...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det jeg skulle si, selvsagt, er at på bloggen har jeg lenker til noen av de bokbloggene jeg leser fast (selv om listen nok skulle vært forlenget og oppdatert), så kanskje du finner noen fler der?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har to aktive blogger, en ren blokblogg http://artemisia.ipublish.no og en som jeg har både reiser, bokinnlegg og forskjellig: http://artemisia.bloghog.no

Skal sjekke bloggen din også.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har vært en tråd om det tidligere, med mange bloggadresser i :) Du finner den her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil Christiansen