Jøss, boka har fått terningkast 6 av én leser, men ingen kommentarer ligger inne. Jeg holder på med denne nå, og skulle gjerne likt å visst hva dere andre mener om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ganske klassisk Koontz, dette. Ikke den beste jeg har lest av forfatteren, men den er absolutt verdt å lese. Og som alltid er språket og karakterene fantastisk. Det jeg likte best ved boken er vekten Koontz legger på hundene og arbeidet med å redde dem/gi dem nye hjem, noe Koontz er involvert i, i virkeligheten. :) En annen grunn til å sette pris på en forfatter som skriver underholdende bøker. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol