Heia! Artig og uhøytidelig greie, sånn som jeg er svak for når jeg har behov for noe lett avslappende.:) Jeg syns ikke det er så lett å finne noen badboys, men kule forfattere det er lettere.:) Litt sån bad-faktor har noen av disse, på en måte de har markert seg i media med et eller annet på siden av det politisk korrekte..Hadde vært enda lettere hvis man skulle velge avdøde . Da kunne man velge Bjørneboe, Jæger, Axel Jensen, Agnar Mykle, Hamsun- y`name it..

Men til dagens liste (ganske kjapt kommet på):

  1. Ingvar Ambjørnsen
  2. Karl Ove Knausgård
  3. Jørn LIer Horst
  4. Tom Egeland
  5. Jørgen Brekke
  6. Torgrim Eggen
  7. Erik Fosnes Hansen
  8. Rikard Spets
  9. Vetle Lid Larssen
  10. Ari Behn og Hans Lahlum
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei Anita, du tok utfordringen på alvor! Din liste virker ganske så representativ for det mange har sagt og det andre tenker, men ikke sier. At Ambjørnsen og Knausgård kommer høyt opp har kanskje noe med tidens medieprofilering å gjøre, men det er helt greit. Rufsete eldre herremenn med langt, uflidd hår, sneipen i munnviken og et klart blikk er notert i førjulstiden som høy kulhetsgrad med snev av badboy-faktor. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli