Gleder meg stort til i februar da den fjerde boka om avdeling Q kommer. Enestående forfatter.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ikke bare er disse bøkene spennende og velkomponert krimlitteratur, det er også masse humor her. Folkene i avdeling Q er spesielle og svært forskjellige personligheter. Samspillet dem imellom er til tider herlig lesning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har såvidt starta på den. Koser meg med boka. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er slukebøker :) Jeg har nylig kjøpt Journal 64 til lesebrettet mitt. Satser på at det er like god underholdning som de tre foregående bøkene i serien om Avdeling Q.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble veldig glad da biblioteket ga beskjed om at denne er klar for henting :) Jeg er helt klar for en dose Hafez el-Assad nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

NÅ er den kommet, og vi gleder oss til å begynne på den!!!! :)))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble nysgjerrig på denne forfatteren og har tatt ham i nærmere oppsyn. Må si han appellerer med sin krim serie. Kommer nok til å lese noe av ham. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han er veldig dyktig. Jeg synes han er en av de bedre krimforfatterne som har kommet de siste årene. Jeg slukte bøkene hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lagt merke til i andre tråder at denne forfatteren er blitt fremhevet. Kommer nok til å kjøpe bøker av ham på nyåret. Liker godt krim inni mellom andre bøker. Brekkes krim var en skuffelse, men der igjen kanskje den var for unge voksne. (Har hatt en rundtur i natt på antikvariater og kjøpt bøker av Sissel Lange-Nielsen, samt Atle Næss)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma