Utilsiktet, muligens Jan, men dette prosjektet ditt, får meg til å tenke at glad er jeg, som ikke leser noen av disse forfatterne (ja, ikke så ofte kanskje, eller ikke så intenst sånn at jeg tenker på dem - forfatterne - som mennesker og noen jeg skal se for meg, som der er du, her er jeg), og tenker at det er litt smått stelt. Ja, jeg tenker det, og kanskje er jeg for nære disse sussebassene, som mann betrakta da, og kanskje syns jeg tidsløpet vårt ikke skaper så spennende mennesker. For hvor er utfordringene i vår tid? Kreativiteten er avhengig av omgivelsene, og hvordan kan det levende, det ekte lekende, vokse når vi konsumerer, når vi kjører bil i beste fall, lever oss ut gjennom jobben? Nei jeg ser sjelden det spenstige, det kreative originale i det nye. Om bare undersøkelsen din hadde innebært noen døde forfattere, gjerne mannlige (hvorfor det egentlig?) hadde jeg syntes det hadde noe for seg. Dessverre Jan. No offence, til alle dere som har gitt deres beste, når Jan har spurt dere i denne førjulstid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Joda, Rune, - i dag har jo "alle" forfattere en vanskelig barndom med en vanskelig far. Kan bli gode bøker ut av det også:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Henger meg bare på en trend her, Rune. Ta ikke dette så alvorlig. Det er ikke alt her inne som har noe for seg. Og forfatterne våre tåler det nok. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli