Oppfordring: Lag en tråd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

haha, tror ikke det. Er ikke så fan av rangeringer av personlighet og eksteriør. Men morsomt at du startet en slik tråd ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvsagt er forfatteres eksteriør og personlighet irrelevant. Vi er jo samlet her for å dele litterære opplevelser. Likevel kunne jeg ikke dy meg. Egentlig henger jeg meg bare på en diskusjon der man tar utgangspunkt i forfatteres eventuelle skjulte motiv for å la den kvapsete gutten med innoverblikk få drømmeprinsessen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er flott at forfattere kan skrive ut drømmene sine, få den hotteste dama, evt gutten, og bli lykkelige tross alt. Jeg har ikke evnene til å skrive dette så jeg leser meg til gode opplevelser, ikke at jeg mangler så mye i det virkelige liv, men begrensningene er jo der. Om en forfatter er kul eller ikke, er vanskelig å si. Mange forfattere er vel relativt anonyme og viser sjelden "kule" sider når de dukker opp. De fleste vil vel fremstå som seriøse. At noen stikker seg ut er vel fordi de holder på med annet i tillegg til forfatterskapet, Jo Nesbø synger og komponerer, som Ketil Bjørnstad, Dag Solstad og Jon Michelet er fotballidioter og politisk aktive.. Ingvar Ambjørnsen er for fri hasj og fremmer ofte sitt syn (ikke så kult kanskje), men poenget mitt er vel at det er flere faktorer som spiller inn for å oppnå høy kulhetsfaktor. Ser vel sjelden mannlige forfattere med blonde, langbente babes i armkroken.. og det er kult ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjekkere å trå vannet her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarG