To sjeler - én tanke, Ann Christin. Så for å se hvordan det vil ta seg ut, oppfordret jeg følgelig Jan Fongen til å gi oss sin rankingliste, jeg - litt lenger nede i tråden... At han må begrunne listen, tar jeg som en selvfølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det må være forrige generasjon eller generasjonen før der igjen. Etter feministene kom på banen (godt er det), har norske menn blitt noe oppdratt. Noen bad-boy forfattere i våre dager må være de som prøvde så godt de kunne under høstens bokfestival med snakk om "kulturkjerringene". Men på den annen side er kjerring noe som er i dagligdags tone litt vestafor Oslo.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe, jeg så vel egentlig det,annelingua, men måtte bare skrive noen ord selv. Hva er forskjellen på en kul mann og en kul dame, forresten..Vesentlige forskjeller eller.. Er forresten ikke så opptatt av hvordan de ser ut, selv om jeg må innrømme at jeg har vært betatt av John Irving, en vakker mann. Men han er jo ikke norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fesjå er vel fort vekk det det ender opp med, okkesom, enten vi kaller dem "kule", "heite", "hotte" eller noe annet - at det i bunn og grunn er snakk om en eksteriørbedømmelse blir bare litt mindre tydelig når det er *mannfolk som blir lista opp, for dét er det ikke like ofte vi ser (edit: og derfor er vi ikke like trenede i å gjenkjenne fenomenet som "missekonkurranse" når kvinner oppfordres til å rangere menn) ...

Om middelaldrende mannfolk lager lister over hvor tiltrekkende kjente damer er, er jo ikke dét det spøtt annerledes enn om (mer eller mindre) middelaldrende damer rangerer Knausgård, Heivoll, Michelet og Mytting basert på bilder av dem i media - men er det greit å lese om godt voksne mannfolks synspunkter her på bokelskere.no, på om blonde babes er kulere/heitere enn rampejenter med blonde-bh? (Jeg VET at jeg nå kan beskyldes for å altfor seriøs og ikke se humoren i det opprinnelige spørsmålet - og believe me: det er HELT greit!)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarG