Morsomt påfunn, og jeg er enig i at litt uskyldig moro må vi kunne unne oss i julestria. Men sorry Jan, jeg "tenner" ikke på noen av dem. La gå med en kortklippet og nydusjet Knausgård over et glass rødvin. Tror han har draget, det kan ihvertfall virke sånn i "Min kamp". Men "bad boy" er han ikke. En begredelig forsamling du har listet opp. En ting er ihvertfall sikkert, disse forfatternes litterære kvaliteter står ikke i forhold til deres eksteriør. Sjarmen de besitter vet jeg ingen ting om, kan jo hende at det kan "blinke til" i et gitt øyeblikk. Det må da finnes en norsk forfatter som appellerer til oss kvinner, men det kan absolutt hende at jeg ikke er den rette å spørre. Men ok da, jeg velger meg Tom Kristensen og Gunnar Staalesen, og kanskje Kjell Ola Dahl. Kjekke typer. Men "bad boys". Aner ikke.

Kom nettopp på Lars Monsen, han har skrevet noen villmarksbøker så vidt jeg vet. En skikkelig kul og mandig bad boy. Tror jeg går for han selv om han faller utenfor den kategorien du søker. God helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Beste kommentar så langt, Brit. :) "En kortklippet og nydusjet Knausgård over et glass rødvin." Knegg. Knegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30Heidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora Fjelli