Jeg synes ikke utgangspunktet er noen problemstilling i det hele tatt. Det er et ganske enkelt og greit spørsmål om hvor mange bøker andre bokelskere leser i løpet av et år.

Noen har mye tid til lesing - andre lite. Noen leser veldig fort - andre sakte. Hva man får ut av en bok er også høyst ulikt. Det er en veldig fremmed tanke for meg at det å lese mye kan tyde på samlemani på boktitler eller at man ikke yter forfatteren rettferdighet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tror nok jeg ble litt misforstått her. Ingen ting i veien med å spørre hvor mange bøker folk leser. Selvsagt ikke. Og folk leser i ulikt tempo. Av og til får jeg bare et inntrykk av at mange bokelskere føler at de ikke rekker over nok bøker i løpet av et år. Da synes jeg vi skal være fornøyd med akkurat så mange bøker vi leser. Enten det er 1 eller 100. Det viktigste er at vi koser oss med en god bok. Der og da. Det var vel det jeg forsøkte å få fram.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborgGroLisbeth Marie Uvaag