Jeg har tatt utgangspunkt i av MiaMarias innlegg om duster som får fine jenter.

I stedet for å kuppe hennes tråd, starter jeg herved en oppfølger. Debatten under MiaMarias innlegg antyder at forfattere i utgangspunktet er myke menn med lav bad-boy faktor, og som derfor skriver om gutter og menn med dårlig drag på damene i utgangspunktet, men der guttemennene likevel lykkes i å kapre den flotteste jenta. Dermed får disse umaskuline forfatterne med dårlig sjekke-erfaring i utgangspunktet, utløp for noe innestengt, noe som presser seg på og når sitt tilfredsstillende klimaks når dusten får prinsessa til slutt likevel. Dette er påstander som får stå for seg selv.

Det jeg imidlertid ble interessert i, var utgangspunktet. At norske forfattere ikke er av de kuleste og mest maskuline bad-boyene, men heller identifiserer seg med gutter og menn som faller inn under MiaMarias dustebegrep.

Og da lurer jeg altså på, dere damer. For det er jo flest av dere her inne. Hvilken norske mannlige forfatter er kulest og har høyest bad-boy faktor? Altså hvem appelerer sterkest til kvinnene, ikke med bakgrunn i det de har skrevet, men hvordan de ser ut og ter seg.

Gradér gjerne kulhet fra 1 til 10. Så får vi se hvem som vinner! (Jada, dette er et se&hør-innlegg som ikke hører hjemme på et intellektuelt nettsted som bokelskere, men likevel, kan vi ikke unne oss litt uskyldig moro før jul?)

Jeg kan nevne noen eksempler på mannlige forfattere jeg gjerne vil ha kvinnenes uttalelser om. Hva med Harstad, Knausgård, Loe, Jacobsen, Kjærstad, Grytten, Saabye Christensen, Ambjørnsen, Levi Henriksen, Dag Solstad, Staalesen, Nesbø. Og hva med de yngre: Tiller, Mytting, Heivoll, Leikvoll m.fl. Føy gjerne til dine egne favoritter! Men de må være norske. Ellers blir denne vitenskapelige undersøkelsen altfor omfattende. God jul!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 63 svar.

Heia! Artig og uhøytidelig greie, sånn som jeg er svak for når jeg har behov for noe lett avslappende.:) Jeg syns ikke det er så lett å finne noen badboys, men kule forfattere det er lettere.:) Litt sån bad-faktor har noen av disse, på en måte de har markert seg i media med et eller annet på siden av det politisk korrekte..Hadde vært enda lettere hvis man skulle velge avdøde . Da kunne man velge Bjørneboe, Jæger, Axel Jensen, Agnar Mykle, Hamsun- y`name it..

Men til dagens liste (ganske kjapt kommet på):

  1. Ingvar Ambjørnsen
  2. Karl Ove Knausgård
  3. Jørn LIer Horst
  4. Tom Egeland
  5. Jørgen Brekke
  6. Torgrim Eggen
  7. Erik Fosnes Hansen
  8. Rikard Spets
  9. Vetle Lid Larssen
  10. Ari Behn og Hans Lahlum
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei Anita, du tok utfordringen på alvor! Din liste virker ganske så representativ for det mange har sagt og det andre tenker, men ikke sier. At Ambjørnsen og Knausgård kommer høyt opp har kanskje noe med tidens medieprofilering å gjøre, men det er helt greit. Rufsete eldre herremenn med langt, uflidd hår, sneipen i munnviken og et klart blikk er notert i førjulstiden som høy kulhetsgrad med snev av badboy-faktor. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tror ingen så langt har nevnt Torgrim Eggen. Han er sånn passe ironisk, sarkastisk og kul.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å, hvordan kunne jeg glemme ham!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dag Solstad, minst medievennlig og dermed kulest, i betydningen en som gir f...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry, jeg leste ikke oppgaveteksten godt nok. Solstad er ingen bad boy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan jo si at jeg synes det er litt kult at du våger å være litt useriøs. Det er befriende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Å diskutere kjønnsperspektiver i litteraturen er noe ganske annet og etter min oppfatning mer interresant. MiaMarias opprinnelige tråd hadde en slik inngang, så hvordan en igjennom den ble inspirert til dette forstår jeg ikke. Men Dagbladet har jo også fortsatt lesere:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Utilsiktet, muligens Jan, men dette prosjektet ditt, får meg til å tenke at glad er jeg, som ikke leser noen av disse forfatterne (ja, ikke så ofte kanskje, eller ikke så intenst sånn at jeg tenker på dem - forfatterne - som mennesker og noen jeg skal se for meg, som der er du, her er jeg), og tenker at det er litt smått stelt. Ja, jeg tenker det, og kanskje er jeg for nære disse sussebassene, som mann betrakta da, og kanskje syns jeg tidsløpet vårt ikke skaper så spennende mennesker. For hvor er utfordringene i vår tid? Kreativiteten er avhengig av omgivelsene, og hvordan kan det levende, det ekte lekende, vokse når vi konsumerer, når vi kjører bil i beste fall, lever oss ut gjennom jobben? Nei jeg ser sjelden det spenstige, det kreative originale i det nye. Om bare undersøkelsen din hadde innebært noen døde forfattere, gjerne mannlige (hvorfor det egentlig?) hadde jeg syntes det hadde noe for seg. Dessverre Jan. No offence, til alle dere som har gitt deres beste, når Jan har spurt dere i denne førjulstid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda, Rune, - i dag har jo "alle" forfattere en vanskelig barndom med en vanskelig far. Kan bli gode bøker ut av det også:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Henger meg bare på en trend her, Rune. Ta ikke dette så alvorlig. Det er ikke alt her inne som har noe for seg. Og forfatterne våre tåler det nok. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He-he ... Morsomt!

På min liste rager Karl Ove Knausgård høyest hva gjelder kulhet (10 poeng til ham!). Ingen tvil om det! Deretter kommer Knut Faldbakken! Han er et skikkelig mannfolk! Dessuten må jeg få med multikunstneren Ketil Bjørnstad! Og Roy Jacobsen, selvsagt! Edvard Hoem er også en av de kuleste forfatterne jeg vet om! ;-) Jeg tror jeg vil gi samtlige av dem jeg har nevnt 10 poeng, jeg. Bad boy-faktor er jeg overhode ikke opptatt av, for øvrig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk at jeg glemte Ketil Bjørnstad. Han må selvfølgelig være med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ymse man lar seg forlede til å svare på midt i kakelinna! "Kul" er et begrep jeg ikke er helt fortrolig med, - i mine øyne er for eksempel ikke "bad boys" nødvendigvis spesielt kule. Min liste består av menn som utseendemessig ikke er helt på sykkeltur, de har humor, glimt i øyet - og jeg synes ikke det gjør noe om de også har skrevet noe som appellerer til meg. Noen av dem er kanskje myke menn, men ingen av dem er direkte puslete eller bløtaktige, tror jeg. Ti på topp i alfabetisk rekkefølge:

  • Ingvar Ambjørnsen
  • Tor Åge Bringsværd
  • Odd Børretzen
  • Kolbein Falkeid
  • Jon Fosse
  • Edvard Hoem
  • Ragnar Hovland
  • Karl Ove Knausgård
  • Jon Michelet
  • Per Petterson

Lista avslører vel at jeg ikke er noen ungmø. Derfor har jeg heller ingen formening om de yngre i denne sammenhengen, noen fordi jeg verken vet hvordan de ser ut eller ter seg, noen fordi de ser ut som noens barnebarn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har en lignende topp 10, om kanskje ikke helt i samme rekkefølge.

Kan jeg også få gi -10 til Knausgård (blæ)?

Nå er vel utgangspunktet her litt feil for meg: Dust er ikke en motsetning til tøff, og i hvert fall ikke lik "myk mann". Både myke og tøffe menn kan være fine greier, men det er en fordel om de er intelligente, har humor og selvrespekt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hmm lurer litt på hvordan reaksjonene hadde vært hvis vi hadde hatt en liknende rangering på kvinnlige forfattere..Hvem er den "heiteste" ?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Oppfordring: Lag en tråd!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

haha, tror ikke det. Er ikke så fan av rangeringer av personlighet og eksteriør. Men morsomt at du startet en slik tråd ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvsagt er forfatteres eksteriør og personlighet irrelevant. Vi er jo samlet her for å dele litterære opplevelser. Likevel kunne jeg ikke dy meg. Egentlig henger jeg meg bare på en diskusjon der man tar utgangspunkt i forfatteres eventuelle skjulte motiv for å la den kvapsete gutten med innoverblikk få drømmeprinsessen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er flott at forfattere kan skrive ut drømmene sine, få den hotteste dama, evt gutten, og bli lykkelige tross alt. Jeg har ikke evnene til å skrive dette så jeg leser meg til gode opplevelser, ikke at jeg mangler så mye i det virkelige liv, men begrensningene er jo der. Om en forfatter er kul eller ikke, er vanskelig å si. Mange forfattere er vel relativt anonyme og viser sjelden "kule" sider når de dukker opp. De fleste vil vel fremstå som seriøse. At noen stikker seg ut er vel fordi de holder på med annet i tillegg til forfatterskapet, Jo Nesbø synger og komponerer, som Ketil Bjørnstad, Dag Solstad og Jon Michelet er fotballidioter og politisk aktive.. Ingvar Ambjørnsen er for fri hasj og fremmer ofte sitt syn (ikke så kult kanskje), men poenget mitt er vel at det er flere faktorer som spiller inn for å oppnå høy kulhetsfaktor. Ser vel sjelden mannlige forfattere med blonde, langbente babes i armkroken.. og det er kult ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjekkere å trå vannet her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

To sjeler - én tanke, Ann Christin. Så for å se hvordan det vil ta seg ut, oppfordret jeg følgelig Jan Fongen til å gi oss sin rankingliste, jeg - litt lenger nede i tråden... At han må begrunne listen, tar jeg som en selvfølge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det må være forrige generasjon eller generasjonen før der igjen. Etter feministene kom på banen (godt er det), har norske menn blitt noe oppdratt. Noen bad-boy forfattere i våre dager må være de som prøvde så godt de kunne under høstens bokfestival med snakk om "kulturkjerringene". Men på den annen side er kjerring noe som er i dagligdags tone litt vestafor Oslo.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hehe, jeg så vel egentlig det,annelingua, men måtte bare skrive noen ord selv. Hva er forskjellen på en kul mann og en kul dame, forresten..Vesentlige forskjeller eller.. Er forresten ikke så opptatt av hvordan de ser ut, selv om jeg må innrømme at jeg har vært betatt av John Irving, en vakker mann. Men han er jo ikke norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fesjå er vel fort vekk det det ender opp med, okkesom, enten vi kaller dem "kule", "heite", "hotte" eller noe annet - at det i bunn og grunn er snakk om en eksteriørbedømmelse blir bare litt mindre tydelig når det er *mannfolk som blir lista opp, for dét er det ikke like ofte vi ser (edit: og derfor er vi ikke like trenede i å gjenkjenne fenomenet som "missekonkurranse" når kvinner oppfordres til å rangere menn) ...

Om middelaldrende mannfolk lager lister over hvor tiltrekkende kjente damer er, er jo ikke dét det spøtt annerledes enn om (mer eller mindre) middelaldrende damer rangerer Knausgård, Heivoll, Michelet og Mytting basert på bilder av dem i media - men er det greit å lese om godt voksne mannfolks synspunkter her på bokelskere.no, på om blonde babes er kulere/heitere enn rampejenter med blonde-bh? (Jeg VET at jeg nå kan beskyldes for å altfor seriøs og ikke se humoren i det opprinnelige spørsmålet - og believe me: det er HELT greit!)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han spør vel ikke om den heiteste, men den kuleste. Stor forskjell!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kuleste eller heiteste. Spiller ingen rolle for meg, bare han er i motsatt ende av dusteskalaen. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kul kan man være, selv om man ikke har utseendet med seg. Heit er vel bare utseendebasert...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, kommer vel an på hvordan en ser det..Men det var vel derfor jeg satte det i anførselstegn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har problemer med å finne noen som passer til beskrivelsen. Men en skiller seg ut fra resten, og mitt valg faller da på Jon Michelet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe jeg synes ikke Jon Michelet er noe særlig bad-boy. Til det har han vært igjennom feminist tiden og bakket den opp i media i sin tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nåja, han har vel vært litt bad-boy, til og med sammen med Dag Solstad.
Jeg synest ikke våre mannlige forfattere står i kø til å få den æren av å være bad-boy og kule.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

... både med og uten Solstad, ville jeg sagt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når tid da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sammen dro disse karene i årene 1982, 1986, 1990, 1994 og 1998 til verdensmesterskapene i fotball.
Jeg er ganske sikker på at de hadde det aldeles fortreffelig på disse turene, noe de selv har fortalt litt om i intervjuer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes ikke det er noe bad-boy artig å se på fotball. Kvinner er vel så mye på banen her som menn!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Æ - kom igjen nå, forfatteryrket har da ikke noe med saken å gjøre, det er kjendisranking du er ute etter. Så ikke vær smålig, la alle kjendiser få være med i kåringen. Og dermed lurer jeg: hvilke kjente damer (? - eller gjerne menn, men av spørsmålsstilllingen fikk jeg et visst inntrykk av du ...), nei, jeg får vel omformulere for å være på den sikre siden: hvilke kjendiser har draget på deg da, Jan? Og hvorfor? Kom så, frem med det. Dette er jo bare en uhøytidelig lek, så ikke vær blyg nå! Hvilke kjendiser appellerer sterkest til deg? Kun vurdert på bakgrunn av hvordan de ser ut og ter seg? Få høre, nå!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men vi holder oss til norske, ikke sant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For all del - gjerne det... d.v.s. nå fikk du meg plutselig til å tenke på filmen "A Fish called Wanda", hvor det tydelig fremgår at for noen (i filmen the chick (not the fish) called Wanda) er fremmedspråklige utlegninger det som virkelig gjør susen - hvem vet, kanskje Jan Fongen har det på samme måten? Men da hadde han kanskje ikke holdt seg til nordmenn i sin innledende name-dropping... Nei, skal vi la dét også være opp til Jan, eller hva synes du, Brit?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor blir det av Jan? Får seg nok en overraskelse nå som den opprinnelige tråden har tatt seg noen spreke omveier. Gleder meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spreke omveier er helt greit. Her er vi rause. Men, annelingua, her holder vi oss til norske forfattere. En verdensomspennende forfatter-ranking får noen andre sette i gang. Morsomt var det uansett utpå natta å lese kvinners bedømming av norske forfattere helt uten hensyn til deres litterære kvaliteter. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han spør jo om det umulige, egentlig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Greit, han får bestemme.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eh, bad-boys appelerer ikke til meg akkurat. Men bortsett fra det så synes jeg også at Knut Faldbakken kommer høyt på lista - men ikke som bad-boy, da, så det havner kanskje utenfor spørsmålet. Det virker som han forstår oss kvinner uvanlig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteryrket er vel ikke der jeg forventer å finne de værste badboysene, men nå har vel sikkert flere av oss forskjellige definisjoner på en badboy og. For meg er det ikke den med høyest badboy faktor som appelerer mest til meg.

Noen vil sikkert kalle Knausgård badboy på grunn av holdningen hans og det lange håret han hadde, selv synes jeg bare han virker en smule selvopptatt og nå som han har klippet håret ser jeg hvertfall ingen badboy.

Ingvar Ambjørnsen er vel den jeg vil si har hatt mest badboy-faktor av norske forfattere, har ett inntrykk av at han gir litt f og gjør som han vil. Kan ikke på noen måte påstå at jeg finner Ambjørnsen tiltalende, men det har vel noe med alder og at jeg generelt ikke finner badboys tiltalende.

Den jeg har mest sansen for er nok Jo Nesbø, han virker som en sympatisk fyr med beina godt plantet på jorden. Det er lite badboy i Nesbø men han virker som en kul fyr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dustene jeg snakker om i den andre tråden er jo menn som egentlig er FOR maskuline. På den gale måten. Selvopptatte, mer opptatt av damas innpakning enn hennes innhold, det meste av praten og det intellektuelle skjer med andre menn, mens damene bare er til pynt. Hm, var litt vanskelig å uttrykke, merker jeg. Men dustemennene er absolutt ikke myke! Og deres motsetning er ikke bad boys, men intelligente, interessante, følsomme menn som ikke bare går i flokk med alle andre menn...

Ellers kan jeg ikke egentlig komme på noen norske mannlige forfattere som er spesielt kule i virkeligheten. Ambjørnsen var kanskje kul for 30 år siden, men nå har han jo blomstra litt av, stakkars. Ingen av de du nevner, i den grad jeg vet hvem de er, kan sies å friste!

Kan ikke komme på noen utenlandske heller, for den del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, en utenlandsk faktisk. Johan Theorin er en flott fyr, og hva med Jan Guillou?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jan Guillou???!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry! Tror jeg bommet der. Til mitt eget forsvar mener jeg for 30 år siden. Likte han godt den gangen. Uff da, trekker han øyeblikkelig tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Neida, ikke gjør det! :) Stakkars Guillou, han ville nok blitt smigret :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja du kan spørre mer en ti vise kan svare, i mitt tilfelle en nokså vis...

  1. Jo Nesbø Harry Hole
  2. Gunnar Staalesen Varg Veum
  3. Jan Mehlum, Svend Foyn
  4. Jon Michelet og hans Thygensen
  5. Lars Saaby Christensen
  6. Jan Kjærstad
  7. Fredrik Skagen, Morten Martens
  8. Knut Faldbakken
  9. Tom Egeland Bjørn Beltø
  10. Thore Winter

Dette er en tilfeldig rekkefølge, synes at de alle kan score som "bad boy" på godt norsk. Flere her jeg kunne tenkt meg en helaften med. Knausgåred tror jeg blir for mye for meg, men jeg skal være raus å gi ham en sjans hvis han spør..:O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Støtter Knut Faldbakken. Han tenkte jeg dessverre ikke på. Har faktisk vært sammen med han i et selskap. Hyggelig mann og svært glad i kvinner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsomt påfunn, og jeg er enig i at litt uskyldig moro må vi kunne unne oss i julestria. Men sorry Jan, jeg "tenner" ikke på noen av dem. La gå med en kortklippet og nydusjet Knausgård over et glass rødvin. Tror han har draget, det kan ihvertfall virke sånn i "Min kamp". Men "bad boy" er han ikke. En begredelig forsamling du har listet opp. En ting er ihvertfall sikkert, disse forfatternes litterære kvaliteter står ikke i forhold til deres eksteriør. Sjarmen de besitter vet jeg ingen ting om, kan jo hende at det kan "blinke til" i et gitt øyeblikk. Det må da finnes en norsk forfatter som appellerer til oss kvinner, men det kan absolutt hende at jeg ikke er den rette å spørre. Men ok da, jeg velger meg Tom Kristensen og Gunnar Staalesen, og kanskje Kjell Ola Dahl. Kjekke typer. Men "bad boys". Aner ikke.

Kom nettopp på Lars Monsen, han har skrevet noen villmarksbøker så vidt jeg vet. En skikkelig kul og mandig bad boy. Tror jeg går for han selv om han faller utenfor den kategorien du søker. God helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Beste kommentar så langt, Brit. :) "En kortklippet og nydusjet Knausgård over et glass rødvin." Knegg. Knegg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bad boy aner jeg ikke. Men den som appellerer mest til meg ut fra hvordan jeg oppfatter han som person i media og sånt er Jo Nesbø. Har ikke lest bøkene hans enda, men har planer om det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også sansen for Jo Nesbø, men jeg tror egentlig ikke han er så "bad"!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du overrasker stadig Jan... :-)

Karl Ove Knausgård - etter ha levd med KOK nå i 2 år så synes jeg at jeg har blitt litt kjent med mannen og må nok sette han på lista. Får trone øverst han tenker jeg.

Kul? Nja, - heller litt "bad-boy-faktor" tror jeg, samtidig så virker han så sårbar og det trekker jo ned bad-boy-faktoren... Nei, vet ikke hvilken skåre han skal få jeg, heller ikke på hvilken liste, men med må han være (fratrekk for hårklippen, mistet litt av særpreget sitt her!).

Carl Frode Tiller synes jeg er "søt", selv med skjegg.

Ari Behn må jo på ei eller annen liste, men jeg vet ikke heller ikke her hvilken...

Henrik Langeland er vel en "søt gutt"...

Tore Renberg, koselig og en litt sart type,og ingen bad-boy-faktor i alle fall.

Var ikke så lett dette, må innrømme jeg ikke husker hvordan alle de mannlige forfatterne våre ser ut... Joda, Tom Egeland, Kjartan Fløgstad, Dag Solstad m fl, men ingen av dem klarer jeg å plassere på noen liste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Siden jeg selv er nokså ung, gikk jeg løs på de forfatterene du regnet med til den yngre garde, og gjorde et raskt bildesøk (må innrømme at jeg vanligvis ikke aner hvordan forfattere ser ut).

Du nevnte Carl Frode Tiller, Lars Mytting, Gaute Heivoll og Jan Roar Leikvoll. Først av alt: ditt begrep om "yngre" er et litt annet enn mitt. Men det får heller være. Her er de utvalgte forfatterene rangert etter kulhet og bad boy-faktor (sammen med bildet jeg brukte for å dømme dem):

Carl Frode Tiller(bilde): Kulhet: 4. Bad boy-faktor: 7 Kommentar: Han sitter ute. Alene. Han blir sikkert våt, men det stopper ham ikke! Baaad.
Lars Mytting(bilde): Kulhet: 2. Bad boy-faktor: 2. Kommentar: Til hans forsvar ser han ganske hyggelig ut, og er ikke stygg. Bare verken ung, kul eller bad.
Gaute Heivoll(bilde): Kulhet: 2. Bad boy-faktor: 4. Kommentar: Eh, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det ser ut som om han er misfornøyd med noe, og det er kanskje litt bad, men ikke helt nok.
Jan Roar Leikvoll(bilde): Kulhet: 8. Bad boy-faktor: 10. Kommentar: Hadde jeg truffet på ham i et mørkt smug, hadde jeg nok løpt i motsatt retning (eller vil du heller høre at jeg hadde dånet i armene hans?)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Glimrende skildringer. Leser og lærer (og humrer).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hahaha, for noen oppsyn du har funnet fram til, Iselin! Må innrømme at jeg ikke ante hvordan noen av disse så ut. Han der Tiller var jo direkte skummel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes nå mer at Tiller har et bedende ansikt. "Bli nå ferdig fotograf jeg fryser bilde"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har jo skrevet at han er søt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL