Først takk så mye for et svært bra nettsted, som sagt av andre er problemet at for mye tid blir brukt her.

Når det gjelder sortering av egen boksamling kunne jeg tenkt meg flere muligheter enn i dag. Som for den totale boksamlinga kunne det vært moro å sortere den etter hvor mange som eier bøkene og etter hvor mange som har de som favorittbok. Og i og med at lesedato kan legges inn burde det vært mulig å sortere etter den?

Er dette vanskelig å få til?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Og jeg takker også for et fint nettsted! Men jeg savner muligheten for å sortere bøkene i bokhyllene mine etter forfatter, - hvis jeg da ikke har oversett den!

"Senest lagt til" er et utilfredsstillende ordningsprinsipp nå når jeg holder på å bygge opp biblioteket, da kommer tilføyelsene hulter i bulter. Og lesedatoen husker jeg jo sjelden:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gode forslag, skal legge til flere sorteringsmuligheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde vært fint med en funksjon som viste/tellet antall leste bøker pr. år. Er det mulig å få til? Hadde vært moro å sett ved årets slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, dette er mulig, skal notere meg dette!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle