HJELP for et spørsmål du stiller!! Jeg har lest 54 bøker så langt i år, og veldig mange av dem har vært utrolig fengslende. Men som bokelskere leser vi og opplever bøker høyst forskjellig. Det jeg opplever som svært fengslende trenger jo ikke fengsle deg. Nå har vi fått et nytt tilbud her på bokelskere (knapp øverst på siden " bokanbefalinger" bare for deg). Anbefalingene gis på grunnlag av f.eks de bøkene du har gitt høyest terningkast, de du har registrert som favoritter, de sist leste m.m. Ved å følge anbefalingene vil du finne bøker som befinner seg i ditt "interesseområde" når det gjelder bøker. Jeg har funnet mye bra ved å benytte meg av dette tilbudet, og det har resultert i at "skal lese" listen min blir stadig lengre. Se gjerne på "favorittlisten min" og til andre her på siden. Leseåret 2011 har vært ett av mine beste leseår. Når jeg ser på listen min nå er de aller fleste leste bøker i 2011 fengslet meg på ulike måter.

For å trekke fram 3 bøker i særklasse: De 3 bøkene av Chaim Potok, "Davitas harpe, Mitt navn er Asher Lev og Asher Levs gave". Lykke til Kristine.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Nevnte bøker kan kjøpes antikvariater, eller kanskje lånes på Biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.ChristofferTrude Oma