Mitt første møte med Marquez og jeg må si det var interessant. Denne samlingen inneholder 11 noveller. 'Innocent Eréndira...','The Woman Who Came At Six O'Clock' og 'Eyes of A Blue Dog' syns jeg var de beste. Det var flere av de som hadde døden og etter døden som tema, samt andre rare ting - mye av det var bare helsprøtt og alt for surrealistisk for min smak, så disse syns jeg ikke var like gode. Ingenting å utsette på språket gjennom hele boka - fantastisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

De mest kjente bøkene til Marquez, er de også preget av denne surrealismen jeg fant i noen av disse novellen? I såfall havner de lengre ned på leselista for nå. 100 years of Solitude står i bokhylla og venter spent på å bli åpnet. Tror jeg tar en Murakami først.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmEgil StangelandVannflaskeMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Kirsten LundPiippokattaChristofferTrude OmaMartineTjommiHarald KPer Åge SerigstadLars MæhlumBerit RBjørg  FrøysaaNicolai Alexander StyveIngeborg GKarin BergToveritaolineHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleser