Dere kan jo bare le av at jeg leser dette, men jeg synes den var sjarmerende. Minst like sjarmerende som Carries dagbok, som den er en oppfølger til. DESSUTEN kan jeg være smart og si at Summer and the City har paralleller til Sylvia Plaths Glassklokken. F.eks. så handler jo begge to om to jenter fra distriktsamerika som drar til New York City for å være med på en skriveskole og slå seg opp. Begge to drikker en masse vodka. (Nå begynte jeg forresten å tenke på redaktøren til The Paris Review.) Begge to henger med mediamenn.

Ok. Jeg innser at det var en dårlig parallell, siden alle fortellinger som skjer i NYC jo handler om media- eller bokbransjen. Dessuten ender det langt i fra så galt med Carrie i Summer and the City som med Esther i Glassklokken. Selv om det ikke går helt smertefritt for Carrie heller. F.eks. mister hun manuskriptet sitt og den eneste andre versjonen av det befinner seg et sted langt utenfor NYC, hvilket betyr at hun må skrive et nytt et innen høytopplesningen hun skal ha om et par dager. Et manuskript som ikke er like bra som det forrige, og høytopplesningen blir ikke dårlig, bare middelmådig. Ting går ikke skeis i Summer and the City. Ting går så som så. Ting går middelmådig. Sånn som det går for de fleste av oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlAnne Lise JohannessenMads Leonard HolvikRufsetufsaKirsten LundElisabeth SveeHarald KJarmo LarsenKristine Louisemay britt FagertveitGroStig TVannflaskeKari FredriksensiljehusmorMarianneNMona HagenLars Johann MiljeritaolineTone Maria JonassenDolly DuckSolveigVibekeGrete AastorpReadninggirl30Hilde H HelsethHelena EKjetil EspesethHelge-Mikal HartvedtCarine OlsrødBeate KristinEirin EftevandNadira SunsetStinkerbellFrode Øglænd  MalminTone SundlandEmil ChristiansenTone SandvikCathrine BoreKarin  Jensen