Jeg klarer ikke å sette opp en klart prioritert liste, men jeg er sikker på at den boken jeg leser for øyeblikket, Barnepiken av Kathryn Stockett, må med. Øverst troner nok likevel møtet med Irène Némirovskys forfatterskap, og særlig da Storm i juni. Jeg har alltid hatt stor sans for Kerstin Ekman, og hadde nok lyst til å ta med alle de tre bøkene jeg har lest av henne, men lar henne være representert med Hunden. Tove Jansons Sommerboken må også med, likeledes Cora Sandels Dyr jeg har kjent. Murakamis Norwegian Wood har en sikker plass, og jeg vil også ta med to bøker som har vist meg sinn som fungerer litt annerledes enn vanlig: The Curious Incident of the Dog in the Night-Time av Mark Haddon og En dåre fri av Beate Grimsrud. Ekteparet Paul Auster/Siri Hustvedt er begge med, med henholdsvis Usynlig og Sommeren uten menn som jeg snart har fullført som lydbok, på vei til og fra jobb;)
Og ennå er det noen jeg gråter litt over at jeg ikke fikk tatt med blant de ti!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Min liste var heller ikke prioritert, bare en oversikt over de bøkene jeg likte best i 2011. Har liksom ingen soleklar favoritt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakim