Jeg hadde svært høye forventninger til denne siste boken i Eragon serien. Etter flere års ventetid var det bra at forfatteren inkluderte en prolog. Jeg synes boka startet litt tregt. Det tok litt tid før man følte at man var i gang på en måte. Det var som om forfatteren avsporet en del i begynnelsen. Men da jeg synes boken først kom igang, så kom den i gang!Da var det vanskelig å legge den fra seg! Jeg var kjempe spent på hvordan denne serien skulle ende, og er gla for å si at det ikke var en skikkelig klisje slutt. Slutten var veldig åpen også, så her ser jeg muligheter for flere bøker. Det var noen biter i historien jeg ikke følte man fikk helt svaret på, noe jeg fant litt irriterende. Alt i alt en verdig slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Mine forventninger til denne boka var ikke de største, selv om jeg er glad for at den endelig kom - det var på tide!

Jeg var rimelig sikker på hva som kom til å skje til slutt ut fra frampek i de tidligere bøkene, men synes alt i alt at forfatteren løser det hele på en grei måte - det interessante var ikke hva, men hvordan og hvorfor.

Boka var grei lesing, men tviler på at jeg kommer til å lese den flere ganger, derfor nøyer jeg meg med terningkast 4 (Den er ikke dårlig, selv om den etter min mening er forutsigbar).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen som vet når den kommer ut på norsk? Liker bedre å lese på norsk enn engelsk.:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den kommer i apr mnd :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk!;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal