Utrolig bra og litt annerledes krim. Synd det ikke er flere bøker i denne serien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg har sendt ham en mail og spurt når neste bok om Jonathan Ruud kommer. Så får vi se hva han svarer! Jeg håper den kommer snart.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da kan jeg glede deg med at Blues for en aldrende morder av samme forfatter er minst like god! Løp og kjøp, eller les!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Joda, har lest den også, det jeg mente var at det var synd det ikke er kommet flere bøker ETTER Død manns Zarzuela, som jeg forøvrig synns er den beste av de to.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk et svar fra Thore Hansen på e-mail i januar 2008 hvor han påstår at "gammeln er ikke død ennå" (han mener da selvfølgelig Jonathan Ruud), neste bok skal hete "Shantymannen". Jeg vil ikke mase mere på forfatteren, og venter fortsatt med spenning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja, det er jo fire år siden da :) Kan vel ikke akkurat kalles mas med en evt. ny forespørsel. Hadde vært flott med en ny bok, håper imidlertid Ruud ikke er blitt altfor gammel i mellomtiden. Mitt eneste ankepunkt mot bøkene er att Ruud er litt for sprek for alderen til at det er helt realistisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som du vil se lenger opp i diskusjonen sendte jeg en mail til ham igår, så får vi se om det hjelper!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan jo godt sende en ny mail, men kanskje mannen er indisponert som det heter eller har skrivesperre. Da er det jo ikke så morsomt med mas. Men det er jo bare fordi vi er spent på hvordan den går med spreke, gamle Jonathan!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skulle vel helst vært lest i motsatt rekkefølge, men ellers er jeg hjertens enig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundfornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeBjørn SturødPiippokattaElla_BCarine Olsrød