Sagaen om Isfolket var en slager her også - Trollmåne var en favoritt i tillegg til de to du nevner. Mon tro om det var bok nummer 32 eller noe? Den med hun som ligger med sin avdøde onkel. Og så likte jeg godt den om hun som ble forført av en demon som tok henne med halen fra hun var ti eller noe. Jesus, for en pornografi!

Men etter at jeg ble halvvoksen har de fleste dårlige bøkene jeg har lest vært i sjangeren lesbian trash. Størst blant dem er nok "Daugthers of a coral dawn", boka om damene som reiser av gårde og finner en ny planet uten menn (forplantning kvinner imellom krever fakta bare simpel genteknologi) og Ann Bannons fabelaktige lesbiske kioskromaner fra femtitallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Trollmåne er nr 36. Mine favoritter er nr 5, 29 og 32

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmmm...husker ikke den med den avdøde onkelen (?), men den med demonen husker jeg godt! Det virket egentlig ganske kult med en demon på rommet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckKirsten LundHarald KNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja SolemdalTor-Arne Jenseningar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti S