Dette er rett og slett en av mine favorittbøker!Så først filmen og syns den var ok, men ville lese boka. Boka er bare SÅ mye bedre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, denne koste jeg meg med! Kjøpte den for å ha noe underholdende på en lang flytur og ble positivt overrasket. Har ikke sett filmen, forøvrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syns den var overraskende bra, for ut i fra tittel og bokomtale hørtes den litt kjedelig ut. Jeg blir så glad når jeg får slike positive leseopplevelser når jeg i utgangspunktet trodde jeg bare skulle lese en kjedelig/teit bok i mangel av noe annet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde heller ikke så høye forventninger til boken, var redd den skulle være litt for "chick lit" som jeg vanligvis ikke er så glad i, men det var en veldig hyggelig feriebok. Riktignok er det ca 10 år siden jeg leste den, så jeg har er mistanke om at jeg kanskje ikke hadde likt den like godt i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett