Eit meisterverk om arbeidsløysa i mellomkrigstidas Tyskland. Eit meisterverk med stjerne når ein veit kva som kom etterpå, når ein veit at romanen ikkje er skriven etter den andre verdskrigen, men før. Denen boka stod det utdrag frå i tyskboka anten på realskolen eller på gymnaset (vi las skikkeleg litteratur den gongen), og eg hadde alltid ønskt å lese heile. Så ein gong eg var i Berlin, kjøpte eg boka, og på tur til og frå Lübeck i haust las eg ho. Og i går vart eg ferdig. Så konkret og realistisk språk, så fin personskildring!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har hatt en liten kikk rundt på diverse antikvariater og fant Hva nå lille mann til NOK 25. Nå er denne kvelden reddet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har satt den på huskelisten på biblioteket. Nå venter jeg på mildvær slik at snøen forsvinner og jeg kan ta bilen til verksted for å skifte dekk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen