Jeg syntes det er en fin bok, men ikke den beste Gaarder har skrevet. Den kan bli litt langtekkelig innimellom. Til tross for dette sitter jeg igjen med en god følelse av å ha lest den, den traff en liten bit i meg..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vet du, jeg leste den som 50 åring. Mener å huske det var "månedens bok" i bokklubben som jeg aldri fikk avbestilt. Jeg tenkte jo på den som en "barnebok". Da den først var mottatt leste jeg den, og må si jeg ble positivt overrasket. Jeg husker at boken fasinerte meg så mye at jeg fikk min mann til å lese den også. Han var like begeistret. Etter den bokopplevelsen har jeg anbefalt boken mange ganger, og har også kjøpt den som gaver. Har etterhvert fått forståelsen av at den først og fremst "treffer" jenter fra 12-13 årsalderen og oppover. Men jeg anbefaler den gjerne for voksne lesere også. Flott bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig søt bok, og jeg kan bekrefte at den kan treffe gutter i 20-årene også. Jeg ble betatt fra første stund, og den var såpass bra at jeg nok leser den igjen en vakker dag!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit Håverstad