Tusen takk for en fantastisk bokanmeldelse om boken "bæsj". Jeg har humret meg gjennom teksten og har bestemt meg for at dette er en bok for barnebarnet mitt som nærmer seg tre. Hun ler så hun hikster av ordene " promp og bæsj" så dette er midt i blinken. Jeg gleder meg allerede. Ser innlegget ditt er 1 år gammelt. Håper boken fortsatt er å få kjøpt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Den er sikkert fortsatt i salg, den var ikke ny da vi kjøpte den heller (det har kommet minst en bok til om den samme kaninen) og er vist populær i barnehagene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant boken i dag (ett eksemplar igjen). Gleder meg til morsom lesestund med barnebarnet mitt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenHeidiElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieKirsten LundGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria JonassenJoannHeidi BellinoronilleTove Obrestad WøienJan-Olav Selfors