Filmen heter "Først elske, siden dø". Jeg husker ikke helt når jeg så filmen, omkring 1970 tror jeg, og jeg er helt sikker på at den var i farger. Jeg likte bade filmen og boka veldig godt. Særlig sluttsenen i filmen har brent seg fast:

Jeg har også stor sans for Remarque. En av hans mest kjente bøker er "Intet nytt fra Vestfronten#. Har ikke lest den, men hørt mye om boka. Jeg synes at forfatteren har en tro på livet og hans syn på krig passer godt med mitt eget. Må se å finne fram bøkene hans igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Filmet i 1958 med John Gavin i hovedrollen. Jeg er også helt sikker på at den var i farger. Om jeg ikke husker feil, fikk den en Oscar også, kanskje for beste fotografering?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLailaEgil StangelandBeathe SolbergHegeBente NogvaTine SundalsiljehusmorsomniferumLene MCathrine PedersenDolly DuckConnieTor-Arne JensenKristine LouiseRonnyGeir SundetHanne Kvernmo RyeBjørg L.Torill RevheimWenche VargasRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalKristinVannflaskeIngunnJEli HagelundRandiAPär J ThorssonPer LundElisabeth SveesveinLeseaaseKaren PatriciaHeidiStine SevilhaugTonje SivertsenVanja SolemdalKirsten LundMonaBL