Det kan godt være jeg endrer mening senere, når hele verket er fordøyd, men akkurat nå føler jeg at denne var bedre enn den første. Selv om det var sterkere enkeltepisoder i den første, scener som gikk mer direkte inn i hjertet og rystet meg, var det og noen irriterende ting der, feks for mange gjentakelser som drog helheten litt ned. I bok to er det mer en jevn stil, og han lirer jo av seg en haug med trivialiteter, men han gjør dem nesten utelukkende interessante. Ok, det kan noen ganger bli litt mye her og, kunne sikkert ha kuttet 50-100 sider uten at det hadde gjort noe. Men fy faen så godt jeg trivdes å være i det Knausgårdske univers. Begynner rett på bok 3 nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Man må bare ha mer og mer og mer.. Da jeg hadde litt over hundre sider igjen av Min kamp 2 satt jeg og leste i timesvis til jeg ble ferdig, og begynte rett på nummer tre etterpå. Det er helt utrolig hvor revet med man blir. Jeg gleder meg til fortsettelsen, for jeg føler at han kan skrive hva som helst og få det til å bli fantastisk litteratur. Jeg lurer på hva han kommer med etter Min kamp-prosjektet, men også hvor langt hele verket strekker seg, om det blir flere enn seks bøker. Det hadde ikke gjort meg noe. Jeg liker det hele ekstremt godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad Wøien