Er vel den eneste som ikke synes disse bøkene er fantastiske.... Prøvd maaaange ganger...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Vi er 2 :) Jeg har også prøvd mange ganger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Aldri kommet gjennom. Zzzzøvndyssende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Langt ifra, jeg synes de er gørr kjedelige, og jeg har truffet mange som sier det samme. Selv filmen var ikke noe særlig spennende heller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er nok en minoritet ja, men jeg har både tegnerserieversjonene av de tre bøkene som kom på 80-tallet og bøkene. Filmene er jo best

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Filmene er legendariske, men ikke i nærheten av å være på høyde med bøkene. Er nå min mening :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Filmene er jo best

Deg om det :) Er selv glad i filmene, men synes ofte de er litt for overfladiske, og prioriterer feil. Synes også språket til Tolkien er så gjennomført flott at det er vanskelig å erstatte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mulig det er flere som deg. Men selv elsker jeg bøkene og det var virkelig morsomt å høre dem igjen (hører dem som lydbok eller leser dem). Det er mange år siden sist og jeg hadde glemt mye av handlingen. Husket best filmenen siden de er de siste jeg har fått med meg. Har vært gjennom Ringenes Herre flere ganger med mine 3 barn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har du prøvd å lese hobbiten først? Den er mye lettere å lese og gjør at du får litt forhåndsinformasjon om ringenes herre :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, prøvde den først.... og avbrøt denne også.... passer nok bare ikke for meg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Geir SundetVibekeKaren PatriciaReadninggirl20MarteHåvard EngeBrit HonningsvågBjørn  BakkenJulie Emilie Fredrikke Nygaard LangbråthenGrethet87KuboaaKay NilsenEivind  VaksvikSpurvelurvTonesen81Gjermund  HaugeMy Criminal MindKaroline in WonderSverre HoemInger HaugstadMarie ØstvoldVidar RingstrømMartine GulbrandsenBookThiefIngunn SThereseBeathe SolbergTor Arne DahlIngunn ØvrebøLene AndresenMari Nordø LommelunsiljehusmorCathrine MogenHilde H  HelsethJulie StensethErlend Risvik PaulsenErikGVTine SundalLaila