bokhelgen 48: Jeg leser Min kamp 6 av Karl Ove Knausgård. I bilen surrer hørespillet Din eneste venn som er basert på spenningsromanen Din eneste venn av Jan Mehlum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 21 svar.

Siden jeg er ferdig med eksamen, hipp hipp hurra, så har jeg tenkt å kose meg med å lese ferdig Mørkets Symmetri av Audrey Niffenegger, som jeg fikk sist jul! Giants in the Earth med litt roligere tempo, Squirrel seeks Chipmunk av David Sedaris, og kanskje How to be a Woman av Caitlin Moran, som noen ganger kjeder, og noen ganger morer meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er kommet langt i Per Fugelli sin Døden, skal vi danse?
Boka er helt fantastisk, ikke noe mindre... Den burde være et MUST for alle som jobber med pasienter - og for oss alle som kan bli det...
Fugelli sparker både til øst og til vest, og han har noen utrolig flotte og sprelske tankerekker.
Det er en bok man bør EIE, slik at en kan streke under og skrive i den, og seinere kikke i den av og til..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Stemmer i natten" av Xinran.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er jeg akkurat ferdig med Yo. Den er skrevet av Julia Alvarez.Det er en spennende bok om en sammensveiset familie fra Den Dominikanske Republikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Er nettopp byrja på Haruki Murakami si "Vest for solen, syd for grensen". Har lese ca 2,5 side, så har ingen formeinning om boka foreløbig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal se om jeg får konsentrert meg om Knaugårds Min kamp nr 6. Boken er dessverre for tykk, skulle ønske de hadde delt den på to. Boken er ikke noe god å holde i , ingen bok man kan kose seg med om man vil ligge på sofaen. Den er jo så tykk og tung at man "brekker" nesa om den skulle glippe ut av hendene , der man vagler seg på sofaen i en liggende stilling. Ingen kosebok, men en sitte rett opp og ned bok , som ved pulten på skolen bok. Men jeg skal lese noen sider i helgen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble nettopp ferdig med "Jane Eyre" av Charlotte Brontë. Tok den med på ferie i Danmark uten noen tro om at jeg skulle fullføre den i løpet av helga, og siden jeg ikke skal hjem igjen før i morgen vurderer jeg nesten å kjøpe noe før turen går hjem igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

På mitt nattbord ligger Karsten Alnæs "Grevens tid" og i bilen hører jeg på Kate Morton "En svunnen tid". Historiske romaner er spennende, når de også bygger på fakta (Grevens tid) er de kan hende enda mer spennende.......

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Satser på at jeg er inne i en god stim for tida. Forrige bok endte med terningkast 6 og favorittstatus. Boka jeg starter opp med nå er en jeg i sjelden grad har gledet meg til å lese, og som jeg har stått lenge i kø for på biblioteket. Det er snakk om "Vinter i Maine" av Gerard Donovan.

Ellers er jeg blitt digibokbruker i løpet av sist uke, og der surrer og går den ikke spesielt seriøse "Gretne gamle gubber" av Finn Bjelke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser tredve dager i Sandfjord av Vigdis Hjort. Et innblikk i fengselslivet for en promillekjører. Basert på Forfatterens egne erfaringer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har siste kapittel igjen av Inheritance - Chirstopher Paolini. Den blir jeg ferdig med om sånn ca. 10 minutt.=) Ellers skal jeg fortsette med Hero of Ages - Brandon Sanderson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser fortsatt Jorun Thørring - Tarantellen. Typisk enkel krim å lese. Må innrømme at jeg likte bedre bøkene om samen Aslak Eira bedre, som f.eks. "Glassdukkene".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nå begynt på " Asher Levs gave" av Chaim Potok. Det er ikke så mange dagene siden jeg avsluttet "Mitt navn er Asher Lev. Gleder meg derfor veldig til denne. Chaim Potok er en jødisk forfatter, et av de store forfatternavn i amerikansk litteratur. Potok skildrer på en fantastisk måte hva det vil si å være jøde i et moderne, vestlig samfunn. Disse bøkene er svært fengslende og spennende. Det handler om/ gir innblikk i noe ellers så vanskelig som " kunstens vesen", slik at den mest ulærde kan ha glede av det. Er nå på s.65 og klarer nesten ikke å legge den fra meg. Dette er sann litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga er det mye sport på tv, men jeg skal da få lest endel ved siden av :-) Leser Into the basement, en skrekk/thriller av Norm Applegate og jeg skal begynne på Medmenneske av Olav Duun.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helgen blir det å fortsette på Hodejegerne av Jo Nesbø, en forholdsvis kort bok men har sett frem til å få lest den en stund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er akkurat ferdig med denne og jeg syntes hvertfall den var bra :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal avslutte "Østenfor solen" - og ellers så blir det mest kokebøker denne helga! God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal lese ferdig "Mashmellows til frukost" og forhåpentligvis begynne på " En dåre fri"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En dåre fri har eg lese. Spesiell bok om vanskeleg tema. Den første du nemner er heilt ukjent for meg. Er den bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei Mashmellows til frokost var veldig dårlig synes jeg, skjønner ikke hvorfor jeg leste den ferdig..litt sånn ukebladsroman aktig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteEvaanniken sandvikHarald KKaramasov11PiippokattaKserinaAnitaFindusRufsetufsaKristine LouiseKirsten LundAnne Berit GrønbechTor-Arne JensenReadninggirl30TanteMamieOlaugKaren Ramsvikmay britt FagertveitStig TEli HagelundReidun Anette AugustinVibekeMarianne  SkageEinonieLisbeth Marie UvaagLinnAEKikkan HaugenritaolineHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtBeathe Solberg