Den skal mannen min få til jul, hyss, hyss.... (selv om han ikke er 70 riktig enda). Høres IKKE kjedelig ut, mer som om Mytting har klart å gripe det kulturhistoriske midt i vår hverdag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja , mannen min også - han er heller ikke så gammel men jeg så at han bladde i boken da vi var innom Norli sist, òg han fikk et vemodig blikk da han sto der med boken som handler om ved. Han fortalte at det var en flott nostalgisk men også opplysende bok. En del menn har en forkjærlighet til ved , vedfyring, hogging av ved, lukten av ved, se hvor stor stabelen blir osv. Ja vi damene liker jo også at det knitrer i peisen men det er noe med menn og ved.!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBL