Egentlig har denne boken et bra tema, men jeg synes desverre at boken var litt tam. Det var ganske kjedelig hele tiden og det tok meg lang lang tid å lese den ferdig. DEt var rett og slett fordi jeg syntes den var for kjedelig. Uansett så kunne forfatteren ha "spritet" boken mer opp slik at den var mer interessant å lese. Det skal være en dagbok kind of, og jeg har akkurat lest The Perks Of Being a Wallflower, som er om Charlie og han skriver dabok kind of eller det er brev til en person, men den boken var så mye anderledes fordi forfatteren hadde spritet den opp med spennende handling.

Begge disse bøkene har og skal filmatiseres. Speak filmen har Krisen Stewart (twilight) i hovedrollen, det var egentlig derfor jeg ble interissert i boken, så får håpe filmen er bedre enn det jeg leste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. Martol