Hei jeg lurte på om noen er interessert i lesesirkel for jenter damer mellom 25 og 40 år i Oslo og som liker å lese bl.a historiske bøker av forfattere som Kate Morton, Emily Bronte, Jane Austen , Maeve Bincy osv.. eller litt moderne samtids litteratur bare kom med noen forslag til bøker så diskuterer vi det nærmere og avtaler etterhvert en lesesirkel på 6-8 stk (med tiden kan vi avtale sted en kafe eller et annet sted.) Hilsen Sølvi :0)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hva skjer med denne lesesirkelen vår? Det går jo ann å bare møtes en gang? Vi kan avtale en bok vi kan snakke om som, også møtes og se om det kan bli noe mer? Kan møtes på en kafé eller noe? Det verste som kan skje er at det ikke blir noe mer enn bare et møte...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei,har også gjerne lyst til å være med om du er villig til å forandre aldresgrensen litt. Har lest av Bronte og Austen så langt... Liker og lese det meste egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei, hvis du er villig til å senke aldersgrensa 3 år, vil jeg gjerne være med. Har vært innom samtlige forfattere du nevner, bortsett fra Maeve Bincy. Hvis vi ser bort fra pensum er det slikt som det leses mest av her i gården, mest i ferier. Håper det etterhvert slenger seg på flere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeStig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjersti