Jeg må nok lese denne boka opp igjen snart. Synes at den var ganske spennende og godt skrevet. Selv om den er skrevet på nynorsk, er den lett og god å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jenta mi på 9år ønsker å lese denne på lydbok. Er det noen som har lest boka som fraråder meg å la henne få gjøre det? Jeg ser boka er anbefalt fra 12år. Er den skummel?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke sett at du har skrevet her, og nå har du vel allerde valgt å kjøpe/la være å kjøpe den. Men jeg vil tro at den ikke er for skummel :) Spørs sikkert litt på hvor moden hun er og slik, men generelt tror jeg ikke at det er noe farlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun er ganske moden, men tåler ikke for skumle ting. Harry Potter og de vises stein var nok i sterkeste laget for henne, men den leste vi sammen. Denne har hun tenkt å "lese" på lydbok alene. Boka står og venter på henne på det lokale biblioteket. Med det du sier høres det ut som jeg kan la henne høre den. Takk for svar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg