I denne boka får du historien til Anthony Bordain fortalt med hans kjente sarkastiske tone. Du får ett innblikk inn i kjøkkenet til profesjonelle kokker, med alt det innebærer, det er mye dop, sex og stygt språk. I første del av boka er det faktisk det det går i, etterhvert får man tips om hvordan bli en bedre kokk og ikke minst når og hvor man ikke bør spise bl.a. sjømat. Siste halvdel av boka er mer seriøs og er mer interessant, der får du lese om hvordan han tar ett valg og ting går oppover.
Det er interessant å følge utviklingen hans i boka, sånn jeg opplever det har han skrevet boka på en måte så du ser hvordan han modnes og utvikles gjennom en lang karriere. Førsteinntrykket av boka var ikke spesielt bra, men boka blir faktisk bedre og bedre jo lenger inn i boka du kommer. Jeg ville ikke anbefalt denne boka med mindre du er stor fan av Anthony Bordain eller har veldig lyst å lese om all dritten som foregår i profesjonelle kokker i USA.
Viser 5 svar.
Har fulgt med han på TV, med det ble litt kjedelig i lengden.
Da bør du holde deg unna boka, det er samme stilen i den.
Det ante meg. Det jeg fikk med meg var at han drakk hele veien igjennom programmet. Så denne boken dropper jeg. Har i grunnen flere kokebøker enn det jeg har lagt inn. Det samme gjelder kakebøker hehe.
Dette er vel mer enn bok om restauranter og hans profesjonelle liv enn en kokebok, men her går det hardere for seg enn bare alkohol. Har sett en del av programmene hans jeg og, men nå ser jeg kun om det er fra noen steder jeg vil vite mer om.
Man kan aldri få for mange kokebøker, selv om man kanskje ikke alltid bruker de :-)
Det er sant. Å de lekre bildene!