Hei Anita :)

Først og fremst vil jeg tipse deg om å legge inn en kommentar med link til din blogg hos Bokbloggene, hvis du ikke allerede har gjort det da.

Så ville jeg besøkt og kommentert på innlegg hos andre bokbloggere. Da blir de litt kjent med deg og tar nok ganske sikkert turen innom bloggen din. En annen fin måte å promotere bloggen din på er å være med på f.eks. "En smakebit på søndag". Det viktigste er å fortsette bloggingen og å bygge nettverk med andre bloggere :)

Har du lyst til å vise frem bloggen din og fortelle litt om deg selv så intervjuer jeg deg gjerne til lørdagsspalten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk For svar! Da skal jeg gå innom der og legge inn kommentar om min blogg.:) Et ev. intervju kan vi godt snakke om etterhvert.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30