Det er vanskelig å gi noen terningkast til denne boken, jeg klarer rett og slett ikke.

Jeg fulgte Tones kamp mot kreften - og kampen for livet - på nett, og gru-gledet meg til denne boken. Det er en usigelig trist bok, men samtidig så full av glede, livslyst og selvbevissthet at man skal være en hard nøtt om man ikke lar seg påvirke i positiv retning. Etter en slik bok får man et nytt syn på livet, selv om man fra før er en positiv sjel av natur og har opplevd mang en krise selv. Tone og Espen er begge fantastisk fine mennesker, og deres tanker og forståelse av livet burde leses av alle. Tones liv ble altfor kort, altfor brutalt, men for en livsglede! For et rikt liv!

Man blir glad i disse menneskene og det de står for, men mest av alt: man blir glad i livet.

(Og Espens bilde av snøfnugget som ikke forsvinner, bare endrer form er nydelig... :) )

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

En fantastisk bok alle burde lese, derfor gir jeg den en 6'r. Den "traff" meg og jeg anbefaler alle som har eller kan møte motgang (altså alle) og lese denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi