bokhelgen 47: jeg leser novellesamlingen Snart er det oss av Ida Zachariassen Sagberg.

Legg gjerne igjen en kommentar på huvenes.no

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 27 svar.

Blir ferdig med Den Eneste Ene av Jørn Lier Horst i løpet av kvelden. Ei strålende bok fra ein strålende forfatter!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Snart ferdig med Bergens beskrivelse av Erlend O. Nødtvedt (anbefaler folk å høre ham og å lese ham). Har begynt på Uro av Finn Skårderud som virker veldig interessant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skolemateriale, Catcher in the Rye av J. D. Salinger, Giants in the Earth av O. E. Rölvaag, litt titting i Ariel - dikt av Sylvia Plath. Squirrel seeks Chipmunk av David Sedaris. Gud, som jeg gleder meg til juleferien og ekstra god lesetid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begynte egentlig på "Før jeg brenner ned" av Gaute Heivoll, men etter å ha lest ut "Nede i himmelen" av Tove Nilssen (kjempebra) for et par dager siden, fant jeg ut at jeg trengte en pause fra virkeligheten. Jeg koser meg derfor med Claire Allans "Små hemmeligheter", som innimellom forutsigbar romantikk også har noen beske sannheter om vennskap, moderskap og faenskap!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Som vanlig klarer jeg ikke å begrense meg til bare én bok. Jeg LESER en krimbok: " Dødelig applaus" av Øystein Wiik. Når jeg har behov for en pause i lesingen,HØRER jeg: "Sirkusdirektørens datter" av Jostein Gaarder. Hvilken jeg liker best? Begge bøkene er greie, men jeg vil nok holde en knapp på lydboken - innholdet her er ganske originalt og besnærende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En aften på Kreta , av Victoria Hislop ,og kanskje jeg rekker å begynne på Johan Theorins nye noveller: Bølgerytteren. Gleder meg til innekvelder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Spent på den boka Aften på Kreta. Er den bra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja , en lettlest tynn bok som kommer rett før jul.! (som er noe typisk) Det er flere historier / noveller i den , og også en smakebit på forfatterens roman som kommer til høsten. En god dose kjærlighet , jul og litt spenning. men jeg har jo ikke lest den helt ferdig enda , trengte bare en pause fra Knausgårds " enorme " bok til noe lettere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ok, takk. Skal også igang med Knausgårds etterhvert. Har skjønt at den kan være litt tung, og grei å lese porsjonsvis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøver å gjøre meg ferdig med Sofi Oxanens, "Stalins kyr". Har hatt en pause fra spiseforstyrrelser og dårlige selvbilder lenge..På tide å fullføre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser først og fremst brevromanen Dangerous liaisons av Choderlos de Laclos. Og tre andre bøker litt til og fra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sitter nå og snuser på "madame Bovary" av Gustave Flaubert. Har nettopp tatt den fram som helgens lektyre. Iflg uttalelser her på "bokelskere" kan jeg se fram til en stor leseopplevelse. God 1.adventshelg til alle bokvenner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Biografien om Steve Jobs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser "Hjerterdame" av Chelsea Cain. En utrolig spennende bok som jeg anbefaler :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat startet på ”Hendelsenes hus” av John Boyne og har store forventninger etter å ha lest hans fantastiske bok ”Gutten i den stripete pyjamasen” :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Leser de siste sidene i den første boken, av fem, om Kong Haakon og Dronning Maud. Skrevet av Tor Bomann-Larsen.

Men har nå en liten pause fra den boken for å lese Victoria Hislops siste bok/novellesamling: En aften på Kreta. Dette var et impulskjøp i dag tidlig, som jeg begynte på mens jeg satt på T-banen på vei hjem.

Kpmmer nok til å kroe meg i sofaen med Haakon og Maud denne helgen, bind en og to, og heller spare resten av novellene til Hislop til senere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne siste helga før jeg runder 50 tilbringes på mitt favorittsted her i verden, hytta i Hemsedal. Her skal jeg bli ferdig med boka som har sysselsattt meg de siste to ukene, nemlig "Når døde hvisker"av Kurt Aust. Lenger ned i sekken har jeg "Drama om Sira", en bok fra 1946 av Fritjof og Lalli Knutsen. Denne har jeg forventninger til som en bok av "De dødes tjern-typen" og som den ultimate hytte-litteratur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser Slakteren av Øystein Wiik, og sammen med min kjære hører jeg på Bakom synger skogene av Trygve Guldbrandsen. :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er snart ferdig med Dying for Triplicate av Todd Zalkins, dette er en historie om avhengighet, overlevelse og kampen for å bli frisk. Etter den begynner jeg på Strangler av Corey Mitchell, den sanne historien om en seriemorder som drepte 4 kvinner før han ble tatt. Leser også Den onde viljen av Karin Fossum, en bok i serien om Konrad Sejer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg I sommerfuglenes tid. Julia Alvarez er forfatteren. Jeg har lest Garziajentene før. Denne boka er like spennende. Den handler om fire søstre som lever i et land hvor det er store problemer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er midt inne i Borges' Fiksjoner, og har ambisjoner om å få med meg noen av dem i mellom skiøkter på Beitostølen. Men det er svært mange Fiksjoner, så jeg har også med meg i bagasjen Black Swan Green av David Mitchell om jeg skulle ønske meg ei pause.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begynte på "Et rom med utsikt" forrige helg og held framleis på. Har vore lite lesing i veka, og ser ut som om det blir lite denne helga og. Mulig den held ei veke til :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begynte på korrigeringer av Jonatan Frantzen, men sliter skikkelig med denne boka. La den derfor til side, iallefall litt og leser nå Vår misnøyes vinter av John Steinbeck, mye bedre:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det samme her. Har lagt den til side inntil videre. Jeg elsket " Frihet" men kom aldri ordentlig i gang med "Korrigeringer". Godt å se at det er flere som sliter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant, jeg liker egentlig ikke å legge fra meg en bok men av og til så må jeg bare. Jeg skal prøve igjen senere. Jeg likte også frihet og er derfor litt forundret over at korrigeringer er så tung å fordøye....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøver å lese litt i "Taushetens konsekvenser" av Linda Olsson,med heftig selskap av lyn,torden og sterk storm. Det vart faktisk ein liten nedtur etter "Balansepunkt".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina