The Magician's Nephew var en oppklarende historie, fant ut av flere ting jeg har lurt på når det gjelder karakteren i Narnia og skapelsen av verdenen. Ser frem til å lese resten av serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvilket nummer i rekken er denne? En annen ting jeg kom på akkurat nå; har Lewis skrevet noe annet enn Narnia bøkene? Jeg fikk forresten lyst til å lese de på nytt. Jeg forsøkte å lese høyt for barna mine for et par år siden, men da jeg kom til at Aslan ble ofret så ble jeg så rørt at jeg ikke klarte å lese mer. Ha ha - ja ja....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er som Ragnhild sier nr. 1 kronologisk i Narnias historie, men den ble skrevet som bok nummer seks i rekken. Jeg leser bøkene i den rekkefølgen som er "anbefalt av forfatteren" :)

Hvor gamle var barna dine da du prøvde å lese for dem? Lurer på om fireåringen min er for liten eller ikke(føler ikke at denne ville vært for skummel men Løven, heksa og klesskap er jeg mer usikker på).

Her finner du en oversikt over bøkene til C.S. Lewis

Godt sagt! (0) Varsle Svar

The Magician's Nephew er nr. 1 kronologisk i Narnias historie, men ble vel skrevet som nummer tre eller fire.

Lewis har skrevet mye for voksne, hovedsakelig om filosofi/religionsfilosofi, men ingen andre bøker for barn så vidt jeg vet. Blandt andre kan The Four Loves anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte