Ja, jeg er enig. Han kan spille Harry i filmen. Men egentlig syns jeg hele filmatiseringen er unødvendig. Kan ikke folk heller lese bøkene? Må alt absolutt på film?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å, jeg gleder meg stort til filmene! Jeg så "Hodejegerne" for et par dager siden - og begynte å glede meg til HH med det samme. Nesbø har god kontroll på detaljene - det blir gøy å se historiene som film også.

Jeg synes det er noe helt spesielt å gå og se film laget på en bok jeg er glad i. Det blir litt som å gå sammen med "klubben" på kino - en annen type fellesskap i salen enn når man ikke har noen referanser fra før. Pinnsvinets eleganse er et godt eksempel (en litt annen genre riktignok...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen