Jeg har den siste tiden hatt problemer med å søke opp og importere informasjon om japanske bøker fra amazon.jp. Før var dette mulig, men nå får jeg bare opp "AWS.MissingParameters". Har bokelskere gått bort i fra denne funksjonen eller er dette noe som kan fikses?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har den siste tiden hatt problemer med å søke opp og importere informasjon om japanske bøker fra amazon.jp

Amazon har endret bruksbetingelser på api'et sitt, og krever nå en egen api-kode for hver amazon-region man vil hente data fra. Vi har en slik kode for amerikansk og engelsk region, men har ikke fra fransk, tysk og japansk.

Dermed er disse regionene fjernet fra søket vårt, er jeg redd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men men men, ingen måte å fikse dette?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men men men, ingen måte å fikse dette?

Jo, forsåvidt er dette en enkel ting å fikse. Bokelskere.no må registrere seg på denne sida og få en kode: http://affiliate.amazon.co.jp/

Problemet er at jeg ikke kan japansk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er det noe spesielt du leter etter på denne siden? Om det er noe hjelp, så er det første vinduet der du skriver inn e-posten du bruker og i det neste vinduet skriver du passordet du bruker. Blir noe slikt:

E-postadresse:

  • Jeg vil registrere en ny konto.

  • Jeg har allerede registrert meg. Passord:

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som berilia (innlegg nedenfor) og sikkert også andre bokelskere, skulle jeg gjerne ha tilbake muligheten til å søke opp bøker på litt flere språk enn norsk og engelsk... Kunne vi hjelpe deg med fransk og tysk amazon-tilknytning, f.eks.? Jeg for min del kan fransk, men er ikke helt sikker på hvilke franske opplysninger på amazon.fr du trenger for å koble opp dem igjen. Men jeg forsøkte å sammenligne amazon.co.uk og amazon.fr:

Dersom det du trenger er å "build affiliate links", altså det som finnes på denne siden på amazon.co.uk, så finner du tilsvarende infopå denne siden på amazon.fr.

Hvis inngangen til koden du trenger for å koble opp til amazons søkefunksjon, IKKE ligger på den amazon.co.uk-siden jeg fant, så kan jeg forsøke å finne riktig fransk amazon-side om du forklarer hvor den ligger på amazon.co.uk. (Jeg forsøker å få lurt meg selv til å lese mer fransk litteratur, så iveren etter å få tilbake søk i amazon.fr er direkte relatert til min egen selvbedragsstrategi, forstår du. ;-P )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med fransk og tysk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Ah, jeg trodde jeg hadde fjernet dem allerede (hadde ikke fjernet alle). Takk for påminnelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenMads Leonard HolvikTine SundalGladleserCecilieG LMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtPiippokattaSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleser