Nesten litt for mye av det gode, men samtidig fikk jeg ikke lagt boka fra meg for godt. Har tatt den igjen flere ganger, det er noe spennende ved alle disse fortellingene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja, er forsåvidt enig med deg i det; det eksotiske preget med flyvende tepper og magiske åndevesener gjør jo sitt. Man vil jo gjerne vite hvordan det går. Men blodige og grusomme, det er de.
Jeg likte slektshistorien til Osama al-Kharrat, som en på en måte kan få følelsen av at har grodd fram fra alle disse fæle eventyrene, som er blitt fortalt av Hakawatiene opp gjennom generasjonene.
Akkurat på samme måte som de gamle eventyrene våre, som ble samlet av Asbjørnsen og Moe en gang i tida, sikkert har vært med på å forme våre forfedre, og kanskje fortsatt har noe å si for de kommende generasjoner?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonG LKaren RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanne