Ble skuffet over denne 3.boka. Nådeløs beskrivelse av et miljø ribbet for hensyn og medmenneskelighet. Dessverre mye oppgulp og samme setting som i tidligere bøker. Til tider direkte kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte alle tre bøkene godt. Bøkene er jo litt rå og brutale, og kanskje ikke helt slik virkeligheten er, men alle har vært spennende.

Det jeg liker med bøkene til Jens Lapidus og denne trilogien hans er at det er en anderledes form for thriller/action/krim enn man ofte er vant til. I standard krim/thriller osv. heier man på politiet/detektivene osv. og håper på at det gode vinner, men i denne serien sitter jeg å heier på skurkene, ikke alle selvfølgelig, men noen av dem. Jorge og JW er nok favoritter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieVioleta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNina