En helt vanvittig bra bok om gatekunstneren de fleste kjenner som Bansky. Her får en innføring i hvordan kulturen er undertrykket i det moderne kunst-samfunnet. Proppet med sterke meninger og historier bak kunsten alt for få er tilhengere av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg lånte denne på biblioteket fordi jeg liker gatekunst og synes Banksy er spennende. Nå elsker jeg gatekunst og er sur fordi jeg ikke kjøpte boken istedet. Den er helt fantastisk!

Dette er en bok laget og utgitt av den verdenskjente graffitikunstneren Banksy. Det er ikke bare en bok om å male på vegger. Det er en bok om mye mer. Ved hjelp av flere hundre fargefotografier viser Banksy oss deler av sitt arbeide og forteller samtidig med tekst, bakgrunnen for noen av verkene. Det er mye alvor bak flere av dem, andre fremkaller latterkuler. Man forstår fort at Banksy ikke bare er en ufattelig dyktig kunstner, men også er et svært intelligent menneske med mange sterke og gode verdier. Han bryr seg om de svake i samfunnet, og er opptett av rettferdighet.

Boken gjorde sterkt intrykk på meg, samtidig som jeg fikk kjennskap til og innsikt i en verden innen kunsten jeg ikke visste så mye om. Jeg ser helt annerledes på graffiti etter å ha latt meg trollbinde av denne kunstpolitiske boken.

Anbefales varmt til alle!!! Nå skal den kjøpes, og plasseres i bokhyllen som en skatt. Og den kommer til å bli tatt frem både titt og ofte :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig begeistret for denne boken, og gatekunst, selv. Vil virkelig anbefale deg å se filmen: Exit Through the Gift Shop, om du ikke allerede har sett den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for tipset Britt. Skal bestille den på biblioteket :O)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie Uvaag