Litt spesiell bok for meg; jeg ble født akkurat den dagen Quentin skulle blitt 14 år. Quentin som aldri kom hjem igjen etter det som skulle bli en flott Norgestur, men som i stedet for ble en katastrofe for så mange. Flyturen til Norge med 34 skolegutter og deres lærere. Forfatteren, søsteren til Quentin har jeg møtt personlig og hun syntes det var litt spesielt og et sammentreff av datoer og sted.

Boka beskriver tragedien, men også menneskene som omkom og de som overlevde hjemme. Etterhvert får vi også møte hjelpemannskapene her i Norge. Boka er et nærportett av de involverte og hva tragedien innebar for dem som ble igjen. Rosalind Jones har skrevet flere bøker tidligere, men da innen naturhistorie og geografi, hun skriver lett og jeg tror boka kan være interessant for flere enn oss som har tilhørighet til menneskene eller stedet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Legger ved denne linken for evt andre interesserte. Er ganske spesielt å se de ulike videoene etter å ha lest boka, - ikke minst for oss som er vokst opp med denne historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ole Jacob OddenesHarald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin Sillibakken