Denne boken er et forsøk på å bevare avdøde Arnold Jacobs', Chicagosymfoniens tubaist gjennom 44 år, filosofi og teori rundt musikk og blåseteknikk. Boken er dels biografi, dels minnebok og en hel del sitater fra Jacobs selv, organisert innenfor ulike tema som berører ulike sider ved å utøve et messinginstrument - og dessuten en hel del nerdeteori knyttet til lungekapasitet og utnyttelse av denne.

En kan knapt kalle dette et mesterverk - forfatteren er tidligere tubaelev av Jacobs, boken er redigert av en annen tubaelev med praksis innen journalistikk - men for enhver blåsemusiker er dette grunnpensum, så får en ta det litt flate menneskeportrettet som følger med som en bonus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnJToveHarald KKirsten LundVannflaskeBeathe SolbergHeidiReadninggirl30TanteMamieCathrine PedersenINA TORNESTine SundalGodemineLilleviDinaSigrid NygaardHeidiElisabeth SveeStig TMarit HåverstadMorten MüllerJan-Olav SelforsPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete Gjessing