Jeg vil gjerne også være med! Jeg har også prøvd å dra i gang noe før, men det rant ut i sanden (mye min egen feil). Jeg kan ikke kommende uke, men de fleste dager etter det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det passer best på tirsdagene for meg. Passer det for dere neste tirsdag, dvs den 29/11? Eller evt. 6/12? Dersom noen er forhindret på tirsdager, kan jeg rokkere på opplegget mitt, for dette må vi få til :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tirsdager er som regel bra, jeg kan både 29. og 6.

Torsdager er den dagen jeg oftest er opptatt og så reiser mannen i jobben så når han er borte (som denne uken) kan jeg bare hvis jeg skaffer barnevakt og det er litt styr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om det blir den 29.11, så kan jeg prøve å få det til. Vil ikke gå glipp av dette :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetEmil ChristiansenLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen