Hviken bok/bøker ønsker du deg til jul. Jeg ønsker meg :Min Kamp 3,4,5,6 Knausgård.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Å så mange bøker jeg ønsker meg, men aller mest gavekort , slik at jeg kan kose meg i romjula , ved å rusle rundt i bokhandelen på leting etter en jeg virkelig ønsker meg. Også etterpå, gå på kafe og kose seg. Kjedelig med gavekort kanskje, men selve gaven å finne en bok selv er jo flott. Bøker jeg ønsker meg er da skrevet på 1800 tallet, er romantiske, storslåtte, gjerne fra England med historiske og arkitektoniske beskrivelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg bruker å ønske meg praktbøker til jul, for det blir det sjelden til at jeg kjøper selv. Motehistorie, kunsthistorie og arkitektur liker jeg alltid å lese om, så det får bli praktbøker med et av disse temaene da. Om jeg skal nevne titler, så har jeg siklet litt på Bunader i Østfold og CCCP i det siste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke lenge igjen til jul nå!! Jeg ønsker meg den siste av Karin Fossum, Jeg kan se i mørket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er ikke blant dem som har behov for å eie en bok som skal leses en gang for siden å bli satt bort i en bokhylle. Så det må bli en bok man siden har glede av å slå opp i. Det vil si en bok med dokumentariske eller leksikalske kvaliteter, gjerne flotte bilder eller illustrasjoner.

Det kan være bøker om steder, personer (gjerne gamle skihelter) eller hunderaser. Eller litteraturhistoriske bøker. "Døden i kiosken" - 100 år med Knut Gribb og andre heftedetektiver - kan være et førstevalg hvis jeg må velge en konkret bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mitt beskjedne ønske er Erlend Loes Fvonk. Mitt ikke så beskjedne ønske er praktutgaven av Larousse Gastronomique på engelsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vil veldig gjerne ha bøker i julegave, men jeg liker ikke å ønske meg spesielle bøker. Synes det er gøy å få bøker jeg kanskje ikke ville valgt selv, på denne måten utvider jeg min bokverden. Er såpass altlesende at det sjelden blir helt feil og skulle det bli full krise så er det jo lett å bytte bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Egentlig, EGENTLIG ønsker jeg meg store, dyre bøker som jeg ikke kjøper selv... Det er nok ingen som gir meg sånne dyre gaver, men jeg kan jo ønske her inne, kanskje nissen leser det? :) For eksempel fotobøker av forskjellig slag, Oslo 1920-1940 - jeg har to av de senere bøkene - bilder fra andre land og folk, jeg er veldig glad i fotografier...

Eller et nytt atlas - jeg elsker atlas, har et stort Times-atlas fra åttitallet, skoleatlaset mitt, skoleatlaset til min mor (fra tredvetallet), Cappelens historiske atlas, mitt eget skole-historiske-atlas...

Store bøker om historie og geografi, egentlig, med bilder! Der har du mine ønsker, kjære julenisse :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ønsker meg The Narnia Code og en førsteutgave av The lion, the witch and the wardrobe og The Hobbit.. og kanskje Pride and predjudice.

Pleier ikke å ønske meg bøker som jeg ikke har lest før, låner heller fra biblioteket også ønsker jeg meg de aller største favorittene mine:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg ønsker meg;

  • Det søte i bunnen kaken av Alan Bradley
  • Chimera av Gert Nygårdshaug
  • Blacklands av Belinda Bauer
  • Frels oss fra det onde av Kjetil Try
  • Lavaløperen av Reinhard Stöckel

Dette er bare noen, alltid flere bøker jeg ønsker meg. Fikk bøker til jul i fjor, så håper jeg får noen i år også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Til meg, fra meg. Den liker jeg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Linker til min liste her: http://bokelskere.no/liste/136125/

Vi har nok forskjellig smak, jeg kunne nemlig ikke tenke meg å lese noen av Min kamp- bøkene :) Bra man er forskjellig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ønsker meg alle bøkene til Carl Frode Tiller, Tore Renberg og Kjell Askildsen :O)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarG