Jeg likte denne boken. Men jeg må si at jeg irriterte meg over hans skrivemåte i begynnelsen. Han skriver setninger og paragrafer med mange avstikkere fra egentlig handling. Det var litt irriterende på de første sidene. Men etter noen sider ble jeg vant til denne måten å skrive på. Og syntes faktisk det var ganske vittig og likte det godt.

Men min begeistring ble snudd til litt skuffelse i den siste tredjedelen av boka. Jeg mener han der avviker mye fra opprinnelig oppbygging av boka. Men jeg vil allikevel anbefalle denne boken til andre. Den var en veldig morsom lesing. Handlingen var bra og ikke forutsigbar.

Og hvis han skriver flere bøker, skal jeg lese dem. For jeg liker skrivemåten hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anniken RøilGVLailaAnniken LAnne-Stine Ruud HusevågInger-LiseToveAgurSiv ÅrdalAnjaClarityHeleneEivind  VaksvikMargrete Dyvik CardonaOle Jacob OddenesTor BergHanne Kvernmo RyeElin LuråsTralteBenedicteHildeE .Synnøve H HoelHilde SkrettingPirelliThea EmiliegretemorsiljehusmorHeidi Lcamillaingar hMarianne MHeleneIdaHelge-Mikal HartvedtAud- HelenBoktimmyBentMonica CarlsenIngunn SBente Nogva