Eg tok kontakt med Bokkilden og fekk svaret: Det skal gå ann. Mne ikkje alternativ til korleis eg kan få det til. Ja, ja. Eg er like langt og nærmar meg å kutte ut bokskya og satse på engelske bøker på reise. Men likar det ikkje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg prøvde også bokskya med en gang jeg fikk IPad, men nå bruker jeg kun Kindle og iBook. Prøvde å lese 2 bøker i bokskya, men det var så mye problemer at jeg ga opp. Synes også prisen på norske e-bøker er såpass høy at jeg foretrekker å laste ned billigere bøker gjennom kindle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de 1642 titlene som er meldt opp i Bokskya, koster 462 under 100 kroner. Her er de siste hundre i dette prissjiktet. http://www.libris.no/nb-NO/E-boker/Nyheter-under-100-kr/

Ytterligere 1035 titler koster 100-199 kroner. Jeg synes ikke det er så verst prismessig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt sikkert rett, det er nok bare jeg som er gnien :-) Unde 100 er ikke så ille, det må jeg innrømme, men på Kindle er det mange bøker som koster mellom 10-50 kr og en hel haug som er gratis. Det er en stund siden jeg har prøvd bokskya og da reagerte jeg på prisene og når det i tillegg ikke virket tilfredstillende så droppa jeg det like greit.

Jeg liker gratis/billige bøker og jeg liker å lese på engelsk så da var løsningen grei :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å bli billigere enn gratis!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elin Katrine NilssenKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenche