Et absolutt unikt innblikk i Dostojevskis liv og forfatterskap, med dyptpløyende og interessante referanser til forfatterens samtid og kultur.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg ble en gang anbefalt nettopp denne biografien av Waage, og den satt som ei kule. Den er veldig nyttig som sidelitteratur, jeg fikk så godt utbytte av den at jeg faktisk gjenleste et par av de større verkene. Du blir liksom mer kjent med han og som Øystein sier : Veldig interessant å lese om hvor og hvem han hadde hentet mange av karakterene sine fra.

Har en først blitt hekta på Dostojevskij, blir det et langt og trofast forhold, slik er det iallefall for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Støttet !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt å høre. Denne har jeg kjøpt inn med tanke på å lese den før jeg går i gang med verkene til Dostojevskij. Ser frem til det, spesielt til Forbrytelse og straff.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hadde mye utbytte av å lese denne etter å ha lest en del Dostojevskij. Veldig interessant å lese om hvor og hvem han hadde hentet mange av karakterene sine fra.
Kanskje før og etter?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja hvorfor ikke. Gjenlesing er undervurdert. Alt som bidrar til å øke leseopplevelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er et godt valg ! :) Waages biografi er et glimrende utgangspunkt for lesning av D. og gir forutsetninger for å forstå blant annet Dostojevskis tidvis noe omstendelige komposisjon. God lesning !:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har nå bestilt den hos cdon.no. Har ikke så god kjennskap til russiske forfattere. Kanskje tør jeg å begi meg utpå å lese Fjodor M. Dostojevskij's bøker etter å ha lest biografien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det gjør du! Man blir aldri den samme etter å ha lest Dostojevski. For noen dybder... Men sitt gjerne klar med pennen for å holde orden på persongalleriet og det russiske systemet med tre forskjellige navn på samme person :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var nyttig info. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Jakob SæthreTom-Erik FallaBeathe SolbergHilde H HelsethBookiacJulie StensethElisabeth SveeKarin BergGitte FurusethJoannandreas h. o.Ingeborg Kristin LotheBertyHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAvaIrene StrømlandHilde AaLene AndresenMonaBLRuneKristine LouiseSynnøve H HoelHege H.Ingeborg GEllen E. MartolTurid KjendlieHanne MidtsundMonica CarlsenAnne ØverkilHanne Kvernmo RyePia Lise SelnesToveEvaBjørg  FrøysaaHeidi Nicoline ErtnæsBård StøreTanteMamieIngunn STatiana Wesserling