Innfrir forventningene til fulle!

Dette er virkelig bra, Damhaug. Her holder du meg fast til boka fra første side, helt til jeg med hjerteklapp avslutter på siste side.

Boka handler mye om fremmedfrykt, kulturkollisjoner, men minst like mye om barn som sviktes som små, og hvilke følger det får i deres voksne liv.

Det er intensitet og handling hele tiden, flere parallelle historier som flettes sammen etterhvert, flotte personskildringer som vi blir godt kjent med.

Anbefales til alle som elsker spenning! Virkelig artig at vi har så dyktige forfattere her i landet! Dette er helt i elitesjiktet blant krim- og spenningsforfattere!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Holder på og leser. Kommet over halvveis og sliter med å fortsette. For meg virker ikke handlingene helt troverdig. Dette var ikke boken for meg virker det som.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, har lest alle bøkene til Damhaug og han er en av de beste her i landet i sin sjanger etter min mening:-) Bare å glede seg til kommende bøker....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal starte på Ildmannen nå, gleder meg. Ble ferdig med Se meg, Medusa på onsdag, har fortsatt hjertebank, veldig bra og overraskende vendinger. Leste Døden ved vann tidligere i år, veldig bra den også. Damhaug er virkelig en flott forfatter, som jeg gleder meg til å følge videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jovisst er dette en uhyre spennende og intens krimroman som tar for seg mange viktige temaer. Det er også en bok som på flere vis bryter med de velkjente krimkriteriene. Her er det ikke politiet som oppklarer forbrytelsene, tvert imot politiet her er ikke bare satt på sidelinja, men virker helt inkompetente - ikke en eneste av forbrytelsene - og dem er det mange av her (tallrike drap og ildspåsettelser) - klarer politifolkene å oppklare. En annen ting er spørsmålet om slutten. Kan vi si at rettferdigheten gjenopprettes til slutt? Det er vel heller tvilsomt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig her! Fiction tar til tider overhånd i denne boka. Men det er vel eit av privilegiumer som forfattere har...

Når det er sagt, så er dette ei meget solid bok. Ein blir sittende å lese side etter side og tida flyr. Og forfatteren har klart å holde på spenninga til siste side.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bra.
Da gleder jeg meg til denne spenningsromanen i mørke vinterkvelder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva