Det skal være mulig å lese nedlastede bøker uten nettilgang, men det ser ut som det har vært noe problemer med feilmeldinger. Les mer her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Eg tok kontakt med Bokkilden og fekk svaret: Det skal gå ann. Mne ikkje alternativ til korleis eg kan få det til. Ja, ja. Eg er like langt og nærmar meg å kutte ut bokskya og satse på engelske bøker på reise. Men likar det ikkje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg prøvde også bokskya med en gang jeg fikk IPad, men nå bruker jeg kun Kindle og iBook. Prøvde å lese 2 bøker i bokskya, men det var så mye problemer at jeg ga opp. Synes også prisen på norske e-bøker er såpass høy at jeg foretrekker å laste ned billigere bøker gjennom kindle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av de 1642 titlene som er meldt opp i Bokskya, koster 462 under 100 kroner. Her er de siste hundre i dette prissjiktet. http://www.libris.no/nb-NO/E-boker/Nyheter-under-100-kr/

Ytterligere 1035 titler koster 100-199 kroner. Jeg synes ikke det er så verst prismessig?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du har helt sikkert rett, det er nok bare jeg som er gnien :-) Unde 100 er ikke så ille, det må jeg innrømme, men på Kindle er det mange bøker som koster mellom 10-50 kr og en hel haug som er gratis. Det er en stund siden jeg har prøvd bokskya og da reagerte jeg på prisene og når det i tillegg ikke virket tilfredstillende så droppa jeg det like greit.

Jeg liker gratis/billige bøker og jeg liker å lese på engelsk så da var løsningen grei :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å bli billigere enn gratis!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lest noe mer og fikk denne info med meg:

Hvilke nettlesere støtter Bokskya?
Ved lansering i april 2011 vil det kun være støtte for nettlesere med HTML5-database f.eks. Safari (Apple) og Android. HTML5 er den nyeste versjonen av HTML, derfor er det mange nettlesere som foreløpig ikke er oppgradert. Bokskya versjon 1 er først og fremst tilpasset mobile enheter. Den vil derfor ikke fungere optimalt i nettlesere på PC/Mac.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemKirsten LundLene AndresenEgil Stangeland